Ενημέρωση

Η MetLife ακούει … την καρδιά μας και εμπλουτίζει τις παροχές του ABC Health Care

23 Σεπ 2017

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διανύουμε, οι ασφαλισμένοι αγωνιούν για το αν θα μπορούν να καλύψουν επαρκώς τους ίδιους και την οικογένειά τους, από απρόβλεπτες ασθένειες ή ατυχήματα ή αν θα μπορέσουν να διατηρήσουν την καλή τους υγεία.

Η MetLife, κατανοώντας τις ανησυχίες των ασφαλισμένων, προσαρμόζει και εμπλουτίζει διαρκώς τα προγράμματά της, ώστε να ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες των ασφαλισμένων. Έτσι το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης ABC Health Care αναβαθμίζεται ριζικά.

Το ABC Health Care είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα κάλυψης εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης που έχει σχεδιαστεί από τη MetLife για να προσφέρει στους ασφαλισμένους άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, ακόμα και εκτός Ελλάδας. Στο ήδη πλήρες πακέτο παροχών, προστέθηκαν ακόμη περισσότερες, οι οποίες δίνουν στους ασφαλισμένους περισσότερες δυνατότητες.  Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο ABC Health Care προσφέρει επιπλέον:

  • Περαιτέρω μείωση εκπιπτόμενου ποσού στην πλειονότητα των νοσοκομείων του δικτύου Advanced Benefit Club
  • Εφαρμογή εκπιπτόμενου 1 φορά το έτος για την ίδια αιτία, όχι σε κάθε νοσηλεία
  • Κάλυψη συγγενών παθήσεων  
  • Αυτόματη κάλυψη του νέου μέλους της οικογένειας, από τον 1ο μέχρι τον 6ο μήνα της ζωής του

To ABC Health Care μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας!

To ABC Health Care καλύπτει νοσοκομειακά έξοδα μέχρι και 100%, εντός του δικτύου Advanced Benefit Club, δίνει τη δυνατότητα μίας οικονομικά προσιτής επιλογής νοσηλείας, για κάθε εισόδημα, ενώ προβλέπει άμεση έναρξη κάλυψης για νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος. Παράλληλα, δίνει το δικαίωμα σε κάθε ασφαλισμένο να συνδυάζει με τις παροχές του προγράμματος, όσες άλλες παροχές υγείας έχει από άλλους φορείς (πχ κοινωνικός φορέας ή ομαδική ασφάλιση) ώστε να μεγιστοποιεί το προσωπικό του όφελος από το σύνολο των παροχών του.

Με το ABC Health Care, το ετήσιο όριο κάλυψης φτάνει τις €500.000, ενώ ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματά του είναι ότι η δυνατότητα απόκτησης άμεσα, μίας δεύτερης ιατρικής γνώμης, μέσω του δικτύου της WorldCare και της συνεργασίας με τα κορυφαία νοσοκομεία του κόσμου, όπως το Massachusetts General Hospital, το Brigham and Women’s Hospital, το Children’s Hospital Boston και την Mayo Clinic.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα κάλυψης νοσοκομειακής περίθαλψης ABC Health Care, με το πλήθος και την ποικιλία των πρόσθετων παροχών που περιλαμβάνει, είναι το πιο ολοκληρωμένο και σύγχρονο πρόγραμμα της αγοράς.